طرز تهیه املت گوشت و قارچ
24 مهر 97 - 08:09

گیلان آنلاین: فریتاتا یا املت قارچ و پیاز و گوشت چرخ کرده، غذایی خوشمزه و باب دل همه است. یک انتخاب کم کربوهیدرات برای صبحانه، ناهار یا شام که کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.

 
 

 

 

گیلان آنلاین: فریتاتا یا املت قارچ و پیاز و گوشت چرخ کرده، غذایی خوشمزه و باب دل همه است. یک انتخاب کم کربوهیدرات برای صبحانه، ناهار یا شام که کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.

 

 

مواد لازم برای املت گوشت و قارچ :

 تخم مرغ  ۳ عدد
 جعفری خشک یک قاشق غذاخوری 
 پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری 
فلفل سیاه  یک هشتم قاشق چایخوری 
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
گوشت قرمز چرخ کرده ۱۱۰ گرم
قارچ ورقه شده ۱۱۰ گرم
پیاز متوسط خردشده نصف پیاز
روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری
پنیر گودای رنده شده نصف پیمانه

طرز تهیه املت گوشت و قارچ :

در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها را با جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه گوشت چرخ کرده را روی حرارت متوسط بگذارید تا قهوه ای شود. کنار بگذارید.

پیاز‌ها و قارچ را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه) دمای فر را روی ۵۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و بگردانید تا همه جای آن چرب شود. گوشت پخته، پیاز و قارچ‌های را به طور یکنواخت در آن پخش کنید. مخلوط تخم مرغ هم زده را روی آن بریزید و قابلمه را بگردانید تا تخم مرغ همه جای آن پخش شود. روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه بپزید. پنیر را روی آن بپاشید. قابلمه را به فر انتقال دهید.

به مدت یک تا دو دقیقه یا تا وقتی تخم مرغ ها بپزند، در فر بپزید.

از فر بیرون آورید و با احتیاط املت را داخل بشقاب بگذارید.

 

 

 

منبع خبر: برترین ها

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام