گیلان آنلاین: طرز تهیه دسر شیر عسلی
گیلان آنلاین: مواد لازم برای دسر شیرعسلی :
شیرعسلی | یک قوطی |
شیر | یک لیوان |
خامه صبحانه | نصف قوطی |
آب سرد | یک لیوان سرخالی |
پودر ژلاتین | دو و نیم قاشق غذاخوری |
کاکائو و نسکافه | به مقدار لازم |
منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است
طرز تهیه دسر شیرعسلی :
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی شود بعد بن ماری می کنیم تا کاملا شفاف شود شیر را در قابلمه ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه را مخلوط کرده و کم کم شیر گرم را به آن اضافه می کنیم و خوب با همزن دستی مخلوط می کنیم سپس ژلاتین را اضافه می کنیم (توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشد یعنی یا هر دو خنک با هر دو ولرم باشند)
بعد از این مرحله موادمان را به سه قسمت تقسیم می کنیم به یک قسمت کاکائو و به قسمت دیگر نسکافه اضافه می کنیم و یک قسمت آن هم که سفید می ماند و به ترتیب یکی از رنگ ها را داخل قالب می ریزیم من ابتدا با نسکافه را داخل قالب ریختم و سپس کاکائو و در آخر سفید را و بعد از آن داخل یخچال می گذاریم تا ببندد یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگر را اضافه می کنیم.
منبع: بیتوته