طرز تهیه دسر شیر عسلی
24 فروردین 98 - 23:25

گیلان آنلاین: طرز تهیه دسر شیر عسلی

 

 

گیلان آنلاینمواد لازم برای دسر شیرعسلی :

 شیرعسلی  یک قوطی
 شیر یک لیوان 
 خامه صبحانه نصف قوطی 
آب سرد  یک لیوان سرخالی 
پودر ژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری
کاکائو و نسکافه به مقدار لازم

 

منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است

 

طرز تهیه دسر شیرعسلی :

ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی شود بعد بن ماری می کنیم تا کاملا شفاف شود شیر را در قابلمه ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه را مخلوط کرده و کم کم شیر گرم را به آن اضافه می کنیم و خوب با همزن دستی مخلوط می کنیم سپس ژلاتین را اضافه می کنیم (توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشد یعنی یا هر دو خنک با هر دو ولرم باشند)

 

بعد از این مرحله موادمان را به سه قسمت تقسیم می کنیم به یک قسمت کاکائو و به قسمت دیگر نسکافه اضافه می کنیم و یک قسمت آن هم که سفید می ماند و به ترتیب یکی از رنگ ها را داخل قالب می ریزیم من ابتدا با نسکافه را داخل قالب ریختم و سپس کاکائو و در آخر سفید را و بعد از آن داخل یخچال می گذاریم تا ببندد یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگر را اضافه می کنیم.

 

منبع: بیتوته

 

 

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام