گیلان آنلاین: طرز تهیه خورش غوره بادمجان
گیلان آنلاین: مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان :
غوره بدون هسته | 1 پیمانه |
بادمجان متوسط سرخ شده | 5 عدد |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
نمک و فلفل و روغن | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
مرغ (سینه یا ران) | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
طرز تهیه خورش غوره بادمجان :
ابتدا پیاز را کمی تفت بدهید تا طلایی شود و به آن زردچوبه اضافه کنید و رب را به آن اضافه کنید تا در روغن کمی سرخ شود. مرغ را کمی سرخ کنید و سپس گوجه را نصف کنید و در روغن سرخ کنید و بعد غوره و 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد مرغ سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا جا بیفتد. و در آخر گوجه سرخ شده و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورش یا هنگام سرو بر روی خورش قرار می دهیم، می شود به جای بادمجان از کدوی سبز هم استفاده کنید.
منبع: بیتوته