گیلان آنلاین: طرز تهیه خورش مکزیکی
گیلان آنلاین: مواد لازم برای خورش مکزیکی :
سینه مرغ بزرگ | ۱ عدد |
پیاز بزرگ و خردشده | ۱ عدد |
سیر خردشده | ۲ حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه و ادویه کاری | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
فلفل دلمه ای خرد شده | ۱ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۲ پیمانه |
طرز تهیه خورش مکزیکی :
ابتدا روغن را داخل قابلمه ای متوسط ریخته حرارت می دهیم و ابتدا پیاز و سپس سیر را با هم سرخ می کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه ای سبز را به آن اضافه کرده و با هم سرخ می کنیم.
سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می کنیم.
همین طور که مرغ را تفت می دهیم زردچوبه، کاری و پودر موسیر را به آن اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا همه مواد یک دست سرخ شود.
در مرحله آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا رب کاملا داخل غذا حل شود.
در قابلمه را ببندید، شعله زیر قابلمه راو کم می کنیم می گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و سس بدست آمده غلیظ شود.
منبع: بیتوته