طرز تهیه خورش مکزیکی
17 فروردین 98 - 10:53

گیلان آنلاین: طرز تهیه خورش مکزیکی

 

 

گیلان آنلاینمواد لازم برای خورش مکزیکی :

 سینه‌ مرغ بزرگ  ۱ عدد
پیاز بزرگ و خردشده  ۱ عدد 
 سیر خردشده ۲ حبه
نمک و فلفل  به مقدار لازم 
زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ پیمانه

 

طرز تهیه خورش مکزیکی :

ابتدا روغن را داخل قابلمه ای متوسط ریخته حرارت می دهیم و ابتدا پیاز و سپس سیر را با هم سرخ می کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه ای سبز را به آن اضافه کرده و با هم سرخ می کنیم.

 

سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می کنیم.

همین طور که مرغ را تفت می دهیم زردچوبه، کاری و پودر موسیر را به آن اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا همه مواد یک دست سرخ شود.

 

در مرحله‌ آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا رب کاملا داخل غذا حل شود.

در قابلمه را ببندید، شعله زیر قابلمه راو کم می کنیم می گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و سس بدست آمده غلیظ شود.

 

منبع: بیتوته

 

 

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام