طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
15 فروردین 98 - 10:41

گیلان آنلاین: طرز تهیه شیرینی نسکافه ای تلخ

 

 

گیلان آنلاینمواد لازم برای شیرینی نسکافه ای :

آرد  ۲۲۵ گرم 
کره  ۲۲۵ گرم 
 نشاسته ذرت ۵۰ گرم 
 پودرقند  ۶۰ گرم
نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
وانیل و آب جوش مقداری

 

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای :

پودر قند و کره را با همزن حسابی مخلوط می کنیم تا رنگ آن کاملا روشن شود. وانیل و نسکافه حل شده در آب جوش آب بسیار کم (در حد ۱ تا ۲ قاشق) اضافه می کنیم و یک کم مخلوط می کنیم بعد از آن آرد و نشاسته الک شده را اضافه می کنیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.

 

وقتی که خمیر آماده شد با قیف و ماسوره هر مدلی که دوست دارید شکوفه بزنید. شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۰ دقیقه قرار دهید.

 

منبع: بیتوته

 

 

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام