گیلان آنلاین: طرز تهیه شیرینی نسکافه ای تلخ
گیلان آنلاین: مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای :
آرد | ۲۲۵ گرم |
کره | ۲۲۵ گرم |
نشاسته ذرت | ۵۰ گرم |
پودرقند | ۶۰ گرم |
نسکافه | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل و آب جوش | مقداری |
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای :
پودر قند و کره را با همزن حسابی مخلوط می کنیم تا رنگ آن کاملا روشن شود. وانیل و نسکافه حل شده در آب جوش آب بسیار کم (در حد ۱ تا ۲ قاشق) اضافه می کنیم و یک کم مخلوط می کنیم بعد از آن آرد و نشاسته الک شده را اضافه می کنیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.
وقتی که خمیر آماده شد با قیف و ماسوره هر مدلی که دوست دارید شکوفه بزنید. شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۰ دقیقه قرار دهید.
منبع: بیتوته