گیلان آنلاین: نان قاشقی را می توانید برای تغذیه یا صبحانه بچه ها پر کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
گیلان آنلاین: مواد لازم برای تهیه نان قاشقی :
خمیرمایه | یک قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | یک قاشق مرباخوری |
شیر ولرم | نصف پیمانه |
آب ولرم | نصف پیمانه |
کره آب شده | یک چهارم پیمانه |
روغن مایع | یک چهارم پیمانه |
زرده تخم مرغ | یک عدد برای رومال نان |
سفیده تخم مرغ | یک عدد |
آرد | سه پیمانه |
زعفران | در صورت تمایل برای رومال |
ابتدا یک قاشق شکر + خمیر مایه را در لیوان بزرگی با هم مخلوط کنید و نصف پیمانه آب ولرم را به آن اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا به عمل بیاید، در این فاصله بقیه شکر + نمک + سفیده تخم مرغ + شیر + کره + روغن را با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و آرد را اضافه کنید.
آرد بیشتر نزنید، اصلا این خمیر چسبناک هست روی آن را بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت بدهید سپس با قاشق از خمیر جدا کنید و داخل دستتان گرد کنید ( کمی دستتان را آغشته به آرد کنید تا راحت کار کنید و خمیر نچسبد )
داخل سینی که کاغذ روغنی قرار دادید بچینید و روی آن زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و با برس روی آن بمالید در صورت تمایل روی آن کنجد بپاشید و در فر 190 درجه که از قبل گرم کردید یک ربع الی بیست دقیقه پخت کنید. بی نهایت خوشمزه و نرم و عالی است.
آرد اضافه به خمیر ندهید که سنگین شود و نرمی آن کم شود این نان خیلی نرم هست و یکی از دلایل آن کم بودن آرد آن هست.
این نان را مانند بقیه نان ها می توانید بدون فر روی گاز بپزید مثل همیشه داخل تابه با شعله پخش کن و شعله کم.
منبع: عصر ایران