طرز تهیه کیک خرمالو
19 آبان 97 - 09:47

گیلان آنلاین: طرز تهیه کیک خرمالو

 

 

 

گیلان آنلاینمواد لازم برای کیک خرمالو :

 خرمالوی پوست گرفته و پوره شده 1 لیوان 
 آرد 3 لیوان 
شیر  1 لیوان 
شکر  1 لیوان 
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده نصف لیوان

 

طرز تهیه کیک خرمالو :

اول از همه شکر و تخم مرغ و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنیم سپس پوره خرمالو را هم اضافه می کنیم آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم. نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم و سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

 

 

 

منبع: بیتوته

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام