گیلان آنلاین: طرز تهیه کیک خرمالو
گیلان آنلاین: مواد لازم برای کیک خرمالو :
خرمالوی پوست گرفته و پوره شده | 1 لیوان |
آرد | 3 لیوان |
شیر | 1 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
روغن | 1 لیوان |
تخم مرغ | 4 عدد |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | نصف لیوان |
طرز تهیه کیک خرمالو :
اول از همه شکر و تخم مرغ و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنیم سپس پوره خرمالو را هم اضافه می کنیم آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم. نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم و سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.
منبع: بیتوته