طرز تهیه مرغ آناناسی
15 آبان 97 - 11:08

گیلان آنلاین: طرز تهیه مرغ آناناسی

 

 

گیلان آنلاینمواد لازم برای مرغ آناناسی برای 4-6 نفر :

 شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه 
آب آناناس   یک پیمانه
 آب مرغ یک دوم پیمانه 
سس سویا  3 قاشق سوپخوری 
سیر له کرده 1 حبه
کره 50 گرم
سینه مرغ خرد‌کرده 600 گرم
کمپوت آناناس 500 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد کره 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مرغ آناناسی :

شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت اجاق کاراملی کنید.

آنگاه آب آناناس را بیفزائید و صبر کنید تا تکه های نباتی کارامل حل شود.

سپس آب مرغ، سس سویا و سیر را بیفزائید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، سس را از روی حرارت برداری اینک کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید و تکه های مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی شود.

حالا آناناس را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید. نشاسته را نیز به سس فراهم کرده اضافه کنید و بعد به مرغ بیفزائید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.

اکنون می توانید مرغ را در ظرف مناسب پذیرایی همراه با چلو سرو نمائید.

 

 

منبع: shooroshirin.ir

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام