گیلان آنلاین: طرز تهیه مرغ آناناسی
گیلان آنلاین: مواد لازم برای مرغ آناناسی برای 4-6 نفر :
شکر قهوه ای | یک چهارم پیمانه |
آب آناناس | یک پیمانه |
آب مرغ | یک دوم پیمانه |
سس سویا | 3 قاشق سوپخوری |
سیر له کرده | 1 حبه |
کره | 50 گرم |
سینه مرغ خردکرده | 600 گرم |
کمپوت آناناس | 500 گرم |
نشاسته ذرت | 2 قاشق سوپخوری |
جعفری خرد کره | 2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه مرغ آناناسی :
شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت اجاق کاراملی کنید.
آنگاه آب آناناس را بیفزائید و صبر کنید تا تکه های نباتی کارامل حل شود.
سپس آب مرغ، سس سویا و سیر را بیفزائید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، سس را از روی حرارت برداری اینک کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید و تکه های مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی شود.
حالا آناناس را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید. نشاسته را نیز به سس فراهم کرده اضافه کنید و بعد به مرغ بیفزائید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.
اکنون می توانید مرغ را در ظرف مناسب پذیرایی همراه با چلو سرو نمائید.
منبع: shooroshirin.ir