طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
11 آبان 97 - 11:36

گیلان آنلاین: اگر پوره سیب زمینی دوست ندارید می توانید به روش های مختلفی آن ها را به قدری خوشمزه کنید که از طعم دلچسب آن هیچ وقت سیر نشوید. البته غذاهایی که با پوره سیب زمینی درست می شوند بهتر است داغ سرو شوند.

 
 

 

 

گیلان آنلاین: یکی از غذاهایی که می توانید با پوره سیب زمینی درست کنید کاپ سیب زمینی پنیری است که در ادامه دستور تهیه ساده و سریع آن را آورده ایم. برای جلوگیری از اصراف این غذا را می توانید با سیب زمینی هایی که از وعده نهار مانده اند درست کنید.

مواد لازم برای کاپ سیب زمینی پنیری :

پوره سیب زمینی  ۵۰۰ گرم 
 پنیر چدار رنده شده  ۱۰۰ گرم
 تخم مرغ بزرگ  ۳ عدد
* پیازچه  ۵ گرم 
جوز هندی به اندازه سر انگشت
کره ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری یا پودر نان ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

* به جای پیازچه می توانید از تره، شوید یا جعفری هم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری:

ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک عدد سینی فر در طبقه میانی قرار دهید.

یک عدد قالب مافین را برداشته و داخل هر کدام از کاپ ها کره بزنید سپس روی آن کمی پودر نان یا پودر سوخاری بپاشید. قالب را تکان دهید تا پودر نان تمام قسمت های آن را بپوشاند. پودرهای اضافه را بیرون بریزید.

قالب مافین را با کره چرب کنید

پنیر را رنده کنید. پیازچه ها را بشوئید خشک کنید و خرد کنید.

پنیر را رنده کنید و پیازچه ها خرد کنید

پوره سیب زمینی را داخل ظرف بزرگی بریزید. تخم مرغ ها، پیازچه، جوز هندی و ۷۵ گرم پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

پوره سیب زمینی را داخل ظرف بزرگی بریزید و مواد را به ان اضافه کنید

سپس با استفاده از قاشق دو سوم کاپ ها را پر کنید و روی آن ها پنیر بریزید.

مواد آماده شده را داخل قالب ها بریزید و روی آن ها پنیر بریزید

۲۰ الی ۲۵ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.

بعد از پختن اجازه دهید کمی سرد شود سپس با استفاده از چاقو سیب زمینی ها را از قالب جدا کنید.

وقتی پخت و سرد شد با چاقو سیب زمینی ها را از قالب جدا کنید

کاپ سیب زمینی غذای بسیار ساده و خوشمزه ای است و حتی سرد آن می تواند صبحانه ای دلچسب باشد.

 

 

 

منبع: bedunim.ir

 
 

 

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام