گیلان آنلاین: طرز تهیه کوکی نوتلا
گیلان آنلاین: مواد لازم برای تهیه کوکی نوتلا :
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
نوتلا | یک سوم لیوان |
آرد | یک دوم لیوان سر خالی |
نوتلا | 4 قاشق غذاخوری |
فندق خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوکی نوتلا :
همه ی مواد را به غیر از فندق و 4 قاشق غذاخوری نوتلا را داخل غذا ساز، بریزید خمیر بدست آمده را گلوله کنید و وسط آن را گود کنید و نوتلا و فندق بریزید و داخل سینی فر کاغذ بیاندازید و کوکی ها را روی کاغذ بچینید و به مدت هشت تا ده دقیقه داخل فر 180 بپزید.
نکته برای کوکی نوتلا :
میزان آرد را به یک سوم پیمانه به اضافه ی یک قاشق غذاخوری تقلیل دادم که آن یک قاشق برای وقتی که ببینیم خمیر خیلی شل است و گرنه ممکن است لازم نباشد، درجه حرارت را به 160 تقلیل دادم چون بافت نرمتری در انتها بدست بیاید و در آخر، همراه وانیل به اندازه ی یک قاشق چایخوری عصاره کارامل هم استفاده کردم که طعم بهتری بدست بیاد. نوش جان
منبع: بیتوته