تُرشه کباب غذای خوش خوراک شمالی
13 مهر 97 - 17:57

گیلان آنلاین: تُرشه کباب یا «بی جِه کباب» خورشی است که شاید اسمش زیاد به ماهیتش شباهت ندارد. این غذا بیشتر در استان گیلان تهیه می شود و استفاده زیاد یا کم از مواد سرخ شده در آن به سلیقه افراد بستگی دارد.

 

 

گیلان آنلاین: تُرشه کباب یا «بی جِه کباب» خورشی است که شاید اسمش زیاد به ماهیتش شباهت ندارد. این غذا بیشتر در استان گیلان تهیه می شود و استفاده زیاد یا کم از مواد سرخ شده در آن به سلیقه افراد بستگی دارد.

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 1 عدد

سیب زمینی 2 عدد

گوجه 4 عدد

بادمجان 3 عدد

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

آبغوره یا آب نارنج یا لیمو 1 استکان

زردچوبه، فلفل و نمک یه مقدار لازم

روغن به میزان لازم


بیشتر بخوانید:

♦ جوجه کباب، غذای مجلسی و اصیل ایرانی

♦ باقالی پلو، غذای دلچسب سفره های ایرانی

 کوکوی کدو، غذایی ساده و سالم ایرانی


طرز تهیه

ابتدا مرغ را درسته سرخ می کنیم. (اگر درسته سخت بود چهار قطعه کرده) در قابلمه کمی آب و آبغوره و رب را می جوشانیم و فلفل و زردچوبه و نمک را همراه مرغ سرخ شده در قابلمه قرار می دهیم و درش را می گذاریم تا مرغ با همان آب کم بپزد. سیب زمینی را خلالی درشت، بادمجان را ورقه دراز طولی یا نهایتاً یک دوم طول بادمجان و گوجه را نصف کرده و تک تک سرخ می کنیم. مرغ را در کاسه خورشخوری گذاشته و آب خورش را رویش می ریزیم. با سیب زمینی و گوجه و بادمجان که دور و رویش گذاشته و تزیین کرده ایم روی سفره می آوریم. بعضی گوجه و بادمجان و سیب زمینی را چند دقیقه آخر در قابلمه می گذارند تا طعم آن ها با آب خورش که باید نسبتاً کم و جا افتاده باشد ترکیب شود. غذا آماده است با کته و ماست و سبزی خوردن هم می توان آن را میل کرد.

 

 

منبع: پرشیا دایجست

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام