گیلان آنلاین: تُرشه کباب یا «بی جِه کباب» خورشی است که شاید اسمش زیاد به ماهیتش شباهت ندارد. این غذا بیشتر در استان گیلان تهیه می شود و استفاده زیاد یا کم از مواد سرخ شده در آن به سلیقه افراد بستگی دارد.
گیلان آنلاین: تُرشه کباب یا «بی جِه کباب» خورشی است که شاید اسمش زیاد به ماهیتش شباهت ندارد. این غذا بیشتر در استان گیلان تهیه می شود و استفاده زیاد یا کم از مواد سرخ شده در آن به سلیقه افراد بستگی دارد.
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
گوجه 4 عدد
بادمجان 3 عدد
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب نارنج یا لیمو 1 استکان
زردچوبه، فلفل و نمک یه مقدار لازم
روغن به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
♦ جوجه کباب، غذای مجلسی و اصیل ایرانی
♦ باقالی پلو، غذای دلچسب سفره های ایرانی
♦ کوکوی کدو، غذایی ساده و سالم ایرانی
طرز تهیه
ابتدا مرغ را درسته سرخ می کنیم. (اگر درسته سخت بود چهار قطعه کرده) در قابلمه کمی آب و آبغوره و رب را می جوشانیم و فلفل و زردچوبه و نمک را همراه مرغ سرخ شده در قابلمه قرار می دهیم و درش را می گذاریم تا مرغ با همان آب کم بپزد. سیب زمینی را خلالی درشت، بادمجان را ورقه دراز طولی یا نهایتاً یک دوم طول بادمجان و گوجه را نصف کرده و تک تک سرخ می کنیم. مرغ را در کاسه خورشخوری گذاشته و آب خورش را رویش می ریزیم. با سیب زمینی و گوجه و بادمجان که دور و رویش گذاشته و تزیین کرده ایم روی سفره می آوریم. بعضی گوجه و بادمجان و سیب زمینی را چند دقیقه آخر در قابلمه می گذارند تا طعم آن ها با آب خورش که باید نسبتاً کم و جا افتاده باشد ترکیب شود. غذا آماده است با کته و ماست و سبزی خوردن هم می توان آن را میل کرد.
منبع: پرشیا دایجست