گیلان آنلاین: طرز تهیه دسر سیب و خامه
گیلان آنلاین: مواد لازم برای دسر سیب و خامه :
کیک اسفنجی 4 تخم مرغی | یک عدد |
کمپوت سیب | یک عدد |
خامه فرم گرفته | 350 گرم |
طرز تهیه دسر سیب و خامه :
کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید.
سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.
در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.
با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.
منبع : بیتوته