طرز تهیه دسر سیب و خامه
13 مهر 97 - 09:43

گیلان آنلاین: طرز تهیه دسر سیب و خامه

 

 

گیلان آنلاینمواد لازم برای دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی 4 تخم مرغی  یک عدد 
 کمپوت سیب  یک عدد
 خامه فرم گرفته  350 گرم

 

طرز تهیه دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید. 

سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.

 

در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.

با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.

 

 

 

 

منبع : بیتوته

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام