طرز تهیه دلمه پیاز صدفی
24 شهریور 97 - 15:08

گیلان آنلاین: در آشپزی علاوه بر طعم غذا ظاهر و زیبایی آن هم بسیار اهمیت دارد. دلمه پیاز صدفی از آن دسته غذاهاست که علاوه بر طعم خوشمزه ظاهر زیبا و مجلسی هم دارد و می توانید میز غذا را با آن تزئین کنید.

 
 

 

 

 

گیلان آنلاین: در آشپزی علاوه بر طعم غذا ظاهر و زیبایی آن هم بسیار اهمیت دارد. دلمه پیاز صدفی از آن دسته غذاهاست که علاوه بر طعم خوشمزه ظاهر زیبا و مجلسی هم دارد و می توانید میز غذا را با آن تزئین کنید.

 

مواد لازم برای دلمه پیاز صدفی : برای 2-4 نفر

گوشت چرخ کرده  200 گرم 
 نمک و فلفل  به میزان لازم
 زردچوبه یک هشتم قاشق چایخوری 
 سبزی دلمه ریز خرد کرده  150 گرم
برنج پخته یک دوم پیمانه
زعفران به میزان لازم
پنیر لیقوان له کرده 150 گرم
پیاز درشت 4 عدد
کره آبکرده 50 گرم

طرز تهیه دلمه پیاز صدفی

طرز تهیه دلمه پیاز صدفی :

گوشت،‌ نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آنگاه سبزی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر با گوشت تفت دهید. حالا مواد را از روی حرارت برداشته،‌ برنج را اضافه کنید و اجازه دهید مواد اندکی سرد شود.

سپس زعفران و پنیر را اضافه کنید. اینک پیازها را پوست بگیرید و به شکل عمودی شکافی از مرکز در آن ایجاد کنید.

آب را روی حرارت به جوش آورید، کمی نمک در آن بریزید و پیازها را به مدت 10 دقیقه در آبجوش قرار دهید.

حالا پیازها را در آبکش بریزید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را لایه لایه از هم جدا کنید.

اکنون روی هر ورقه پیاز قدری از مواد را قرار دهید و به صورت دوکی رول کنید و در ظرف مناسب و نچسبی قرار دهید.

روی آن کره بریزید و به مدت 15-20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سطح پیازها طلائی شوند.

 

 

 

منبع: عصر ایران

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام