طرز تهیه حریره بادام زمینی و جو دو سر
9 شهریور 97 - 01:14

گیلان آنلاین:  صد گرم بلغور جو دوسر به شما ۴۰۰ کالری و ۲۸ گرم بادام زمینی برشته شده و بدون نمک، حدود ۱۶۶ کالری همراه با ۱۲۶ کالری گرفته شده از چربی های سالم را به شما می دهد.

 

 

 

گیلان آنلاین: صد گرم بلغور جو دوسر به شما ۴۰۰ کالری و ۲۸ گرم بادام زمینی برشته شده و بدون نمک، حدود ۱۶۶ کالری همراه با ۱۲۶ کالری گرفته شده از چربی های سالم را به شما می دهد.

مواد لازم برای حریره بادام زمینی و جودوسر :

جو پوست کنده  ۱ فنجان 
آب  ۳ فنجان 
 بادام زمینی برشته شده و بدون نمک ۱۵ عدد 
کشمش  ¼ فنجان 
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ فنجان
عسل ۱ قاشق غذاخوری
موز قطعه قطعه شده ۱ عدد

طرز تهیه حریره بادام زمینی و جودوسر :

جو‌ها را درون یک ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی گرم شوند.

یک فنجان آب به ماهی تابه اضافه کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بخیسند.

آب باقیمانده را همراه با پودر دارچین درون یک قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد.

جو خیس خورده را همراه با آب آن به درون قابلمه اضافه کنید.

بگذارید تا یک دقیقه بجوشند، شعله را کم کنید و مرتبا آن را هم بزنید. سپس بگذارید به مدت ۳ دقیقه مواد پخته شوند.

قابلمه را از روی حرارت برداشته و بادام زمینی و کشمش‌ها را اضافه کنید. شیر و عسل را به آن ها اضافه کنید.

قطعات موز را نیز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.حریره شما آماده است. نوش جان

 

منبع: ستاره

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام