گیلان آنلاین: مصرف میوه و سبزیجات به دلیل وجود کربوهیدراتها موجب تحریک وضعیت بیماران IBS «اختلال در عملکرد روده» میشود.
گیلان آنلاین: صبا فخریه پیش از ظهر امروز در کنفرانس «تغذیه و دستگاه گوارش» در بیمارستان پارس این شهر، مصرف غذاهای مختلف را موجب تغییر در وضعیت بیماران IBS «اختلال در عملکرد در روده» عنوان کرد.
وی با بیان اینکه بهتر است مبتلایان به IBS از مصرف برخی غذاها و آبمیوه خودداری کنند، تصریح کرد: این افراد نسبت به خوردن شیر حساسیت دارند و اگر بیماری با علایم نفخ و اسهال مراجعه کرد بهتر است به مدت دو هفته نوشیدن شیر برایش ممنوع شود.
فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد ادامه داد: بیماران مذکور باید از مصرف شیرینکنندهها و شکلات خودداری کنند.
وی عدس را برای بیماران مبتلا به IBS مضر دانست و گفت: بهتر است این بیماران از مصرف عدس خودداری کرده و در خوردن چای، قهوه زیادهروی نکنند و تمام حبوبات مصرفی آنها باید کاملاً پخته شود.
فخریه، با اشاره به خوردن سه وعده غذا برای بیماران مذکور، خاطرنشان کرد: این افراد باید از مصرف غذا و سبزیجات خام پرهیز کنند و حتی سبزیجات داخل سالاد آنها نیز باید پخته باشد.
وی خوردن ادویهجات برای بیماران دچار اختلال در عملکرد روده را مضر دانست و متذکر شد: بیماران مبتلا به IBS برای طعمدار کردن غذاهای خود بهتر است از گشنیز و نعناع استفاده کنند.
منبع: فارس