کاهش خطر مرگ با رژیم
8 فروردین 95 - 04:16

گیلان آنلاین: مطالعات جدید محققان نشان می دهد که دستورالعمل غذایی ارایه شده توسط دولت ژاپن در سال 2000 میلادی، یکی از سالم ترین برنامه های غذایی است که احتمال مرگ و میر را 15 درصد کاهش می دهد.

 

 

 

به گزارش گیلان آنلاین به نقل از ایرنا، ژاپن در صدر کشورهایی قرار دارد که امید به زندگی در آن بسیار بالا است و افراد طول عمر بالایی دارند. فاکتورهای زیادی در طول عمر نقش دارند و رژیم غذایی یکی از مهمترین عوامل محسوب می شود.

مطالعه جدید محققان مرکز ملی بهداشت و پزشکی در ژاپن نشان می دهد دستورالعمل های غذایی که در سال 2000 میلادی توسط دولت ژاپن معرفی شد، عوامل خطر مرگ و میر از جمله بیماری های قلبی و سکته را به میزان قابل توجهی کاهش داده و سبب افزایش میزان سلامت عمومی شده است.

این مطالعه نشان می دهد دلیل موفقیت این رژیم غذایی، تعادل در میزان کالری دریافتی و مصرفی و استفاده از حبوبات، سبزیجات، انواع میوه، سویا، تخم مرغ و محصولات لبنی و کاهش مصرف شیرینی و چربی است. در این دستور العمل آمده است که افراد باید در طول روز به این وعده های غذایی دقت کنند:

-روزی پنج تا هفت وعده غلات شامل برنج، نان، نودل و پاستا
-روزی پنج تا شش وعده سبزیجات
-روزی سه تا پنج وعده ماهی و گوشت (تخم مرغ و سویا)
-روزی دو وعده شیر و محصولات لبنی
-روزی دو وعده میوه

منظور از هر وعده حدود 70 گرم درنظر گرفته شده است و مصرف آب و چای سبز به میزان دلخواه مجاز است. از طرفی فعالیت بدنی زیاد توصیه شده است.

این مطالعه نشان می دهد رعایت دستورالعمل بالا، احتمال مرگ و میر را 15 درصد کاهش می دهد.نتایج این تحقیقات در نشریه The BMJ منتشر شده است.

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام