گیلان آنلاین: یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: علامت هضم خوب این است که فرد تا ۱،۵ پس از صرف غذا (غذای معتدل نه خیلی سنگین و نه غذای خیلی سبک) در ناحیه زیر جناغ سینه احساس نکند بلکه احساس سبکی و راحتی داشته باشد, در غیر این صورت هضم مختل است.
به گزارش گیلان آنلاین به نقل از تسنیم، حمیدالله افراسیابیان درباره تغییرات مزاجی اظهار داشت: مزاجها تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر میکند.
به گفته وی بسیاری از خصوصیات مزاجی تحت تاثیر محیط, تربیت, تغذیه, داروها, حاملگی, شیردهی, زایمان, مسائل فرهنگی, شغل و وضعیت روحی و عوامل متعدد دیگر تغییر میکند.
این دستیار تخصصی طب سنتی افزود: امر تشخیص مزاج امری پیچیده و بسیار دقیق است و بسیاری از عوامل درونی و بیرونی در تغییر مزاج بسیار تاثیرگذار است. بهترین زمان برای تشخیص مزاج یک فرد سن ۳۵ سالگی است.
افراسیابیان ادامه داد: در تشخیص مزاج یک فرد یبوست بسیار نقش مهمی دارد چرا که در مزاجهای خشک یبوست گوارشی بیشتر دیده میشود و تعریف یبوست از دیدگاه طب سنتی و طب سنتی متفاوت است.
* دفع طبیعی باید یک ساعت بعد از هر وعده غذایی باشد
وی اضافه کرد: دفع طبیعی باید یک ساعت بعد از هر وعده غذایی باشد و قوام مدفوع نه خیلی شل و نه خیلی زیاد سفت باشد. در غیر این صورت فرد دچار یبوست است.
* در افرادی که معدههای سرد و مرطوب دارند, هضم غذا به خوبی صورت نمیپذیرد
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان کرد: هضم غذا نیز ملاک بسیار خوب در تشخیص مزاجی است چرا که افرادی که معدههای سرد و مرطوب دارند, هضم غذا به خوبی صورت نمیپذیرد.
افراسیابیان افزود: علامت هضم خوب این است که فرد تا ۱،۵ ساعت پس از صرف غذا (غذای معتدل نه خیلی سنگین و نه غذای خیلی سبک) در ناحیه زیر جناغ سینه احساس سبکی و راحتی داشته باشد, در غیر این صورت هضم مختل است.