گیلان آنلاین: در حالی که فرزندان مرحوم هادی بیانی با هدیه زمین و بسیاری افراد با زحمت فراوان به تاسیس این بیمارستان بزرگ اقدام کردند و این بیمارستان در سال 1349 به ریاست دکتر جباری شروع به کار کرده است چگونه عده ای به دروغ، بنیانگذاری این بیمارستان را به افرادی دیگر منتسب می کنند که دروغ هیچ نسبتی با جامعه فرهیخته پزشکی ندارد و دکتر حشمت که این بیمارستان مزین به نام این مبارز شهید گیلانی است نیز در راه راستگویی و حفظ ارزش های انسانی جان خود را نثار کرد.
گیلان آنلاین: در بخش بیوگرافی سایت اینترنتی شخصی دکتر انوش برزیگر ادعا شده که یکی از اقدامات وی بنیانگذاری بیمارستان قلب دکتر حشمت رشت بوده است!
این در حالی است که بیمارستان دکتر حشمت سال ها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با هدیه زمین آن منطقه از سوی دو خیر و ساخت ساختمان آن و با ریاست دکتر جباری در سال 1349 با نام کوروش کبیر شروع به کار کرد و در آن زمان دکتر انوش برزیگر جوانی 23 ساله و هنوز در حال تحصیل بود. بنابراین می توان نتیجه گرفت که ادعای بنیانگذاری بیمارستان توسط برزیگر خلاف واقع می باشد. گفتنی است این پزشک هفتمین رییس این بیمارستان بوده که از اواخر دهه هفتاد شمسی آغاز به کار کرده است.
اما یک فرض دیگر وجود دارد و آن هم اینکه ادعا شود منظور از بنیانگذاری بیمارستان حشمت توسط دکتر برزیگر مربوط به زمانی است که این بیمارستان از حالتی که دارای چند بخش مختلف از جمله غدد، قلب، گوش و حلق و بینی، جراحی و... بود تبدیل به بیمارستان تک تخصصی قلب شد. در اینجا باید توجه نمود که در اوایل دهه هفتاد شمسی که بخش های مختلف این مرکز به مراکز دیگر انتقال یافت و این مرکز به بیمارستان تک تخصصی قلب تبدیل شد شخصی غیر از برزیگر ریاست این بیمارستان را برعهده داشت و ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز بر عهده دکتر ابوتراب قنبری بود. به عبارت دیگر در آن مقطع دکتر برزیگر هیچ یک از سمت های ریاست بیمارستان، معاونت درمان دانشگاه و ریاست دانشگاه علوم پزشکی را بر عهده نداشت و بنابراین بنیانگذاری این بیمارستان با این فرض اخیر نیز با هیچ منطقی سازگار نیست.
ضمنا حتی دکتر ابوتراب قنبری که در آن مقطع ریاست دانشگاه را بر عهده داشت نیز نمی تواند ادعای بنیانگذاری بیمارستان حشمت را داشته باشد چون این بیمارستان یک مرکز دولتی است و اتخاذ تصمیمات در خصوص آن به مانند دیگر مراکز دولتی در شوراها و جایگاه های رسمی دولتی صورت می گیرد و هیچ شخص حقیقی نمی تواند ادعای خاص این چنینی در خصوص یک مرکز دولتی نماید. به عنوان مثال در حال حاضر اگر درمانگاهی یا بیمارستانی یا هر مرکزی در سطح دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاسیس شود ریاست این دانشگاه دکتر یوسف زاده نمی تواند ادعا نماید که خود شخصاً بنیانگذار آن مرکز بوده است و تاسیس هر مرکز دولتی در چارچوب روندهای کاملاً دولتی و در یک فرآیند جمعی انجام می گردد.
اما نکته عجیب و کاملاً غیر عادی، نوشته ای است که در بخش معرفی و تاریخچه بیمارستان دکتر حشمت، در پایگاه اطلاع رسانی رسمی این مرکز آمده است. در این سایت آمده است: « در تاریخ 1363 بیمارستان دکتر حشمت به بیمارستان قلب دکتر حشمت تغییر نام پیدا نمود که بنیانگذار آن استاد دکتر انوش برزیگر بوده است.»
این جمله این را می رساند که صرفاً تغییر نام بیمارستان توسط برزیگر انجام شده است! از سویی نکته جالب این است که در سال 63 نیز ریاست بیمارستان، معاونت درمان دانشگاه و ریاست دانشگاه بر عهده پزشکان دیگری غیر از برزیگر بود.
نوشتن چنین جمله ای در پایگاه رسمی اطلاع رسانی بیمارستان حشمت زیبنده و در شأن دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیست که برای تغییر نام یک بیمارستان از عنوان بنیانگذاری استفاده گردد و به نوعی وهن جامعه پزشکی محسوب می گردد و جا دارد در اسرع وقت ریاست این دانشگاه به وظیفه قانونی خود در جلوگیری از سوء استفاده ها عمل نموده و دستور اصلاح این نوشته غیر عادی را صادر نماید.
در پایان باید گفت در حالی که فرزندان مرحوم هادی بیانی با هدیه زمین و بسیاری افراد با زحمت فراوان به تاسیس این بیمارستان بزرگ اقدام کردند و این بیمارستان در سال 1349 به ریاست دکتر جباری شروع به کار کرده است چگونه عده ای به دروغ، بنیانگذاری این بیمارستان را به افرادی دیگر منتسب می کنند که دروغ هیچ نسبتی با جامعه فرهیخته پزشکی ندارد و دکتر حشمت که این بیمارستان مزین به نام این پزشک مبارز شهید گیلانی است نیز در راه راستگویی و حفظ ارزش های انسانی جان خود را نثار کرد.
دکتر برزیگر؛ پیشکسوت سازمان نظام پزشکی مجبور به خداحافظی با این تشکل خواهد شد؟
بیمارستان حشمت رشت به کجا می رود؟