گیلان آنلاین: انجام آنژیوپلاستی برای بیماران مذکور اقدامی حیاتی و گاهی اورژانسی محسوب می گردد، چه اینکه در صورت عدم رفع تنگی این عروق، هر لحظه امکان سکته قلبی و مرگ برای این بیماران با احتمال بیشتر نسبت به افراد عادی وجود دارد. از این جهت انجام آنژیوپلاستی در مرکز قلب استان اقدامی ضروری محسوب می گردد.
گیلان آنلاین: آنژیوپلاستی شیوه درمانی مهمی برای رفع تنگی رگ های خونی به ویژه رگ های کرونر قلب است. این روش که در سال های اخیر به کمک کارگذاشتن استنت در عروق تنگ شده قلب انجام می گردد به علت مزایایی، بسیار رایج شده و با عمل بای پس قلب در رقابت قرار گرفته است. آنژیوپلاستی توسط متخصص قلب(فلوشیپ اینترونشنال) و بای پس قلب توسط جراح قلب انجام می گردد.
در بین مراکز دولتی استان گیلان آنژیوپلاستی در مرکز قلب استان یعنی بیمارستان دکتر حشمت رشت انجام می گردد و بیماران قلبی ارجاعی توسط متخصص های قلب از بیمارستان های دولتی و بسیاری از مطب های سراسر استان به بیمارستان حشمت، پس از آنژیوگرافی و در صورت گرفتگی حداقل یکی از عروق قلب، کاندیدای انجام آنژیوپلاستی می شوند.
انجام آنژیوپلاستی برای بیماران مذکور اقدامی حیاتی و گاهی اورژانسی محسوب می گردد، چه اینکه در صورت عدم رفع تنگی این عروق، هر لحظه امکان سکته قلبی و مرگ برای این بیماران با احتمال بیشتر نسبت به افراد عادی وجود دارد. از این جهت انجام آنژیوپلاستی در مرکز قلب استان اقدامی ضروری محسوب می گردد.
اما با فرض اینکه به هر علتی آنژیوپلاستی در بیمارستان حشمت رشت انجام نگردد، بیماران سراسر استان گیلان که کاندیدای انجام این پروسیجر درمانی هستند به ناچار به بیمارستان های خصوصی مراجعه می نمایند.
درصورتی که فرض نماییم درحالت عادی با توجه به اینکه اکثر مردم تمایل به مراجعه به بخش دولتی دارند، روزانه حدود 20 آنژیوپلاستی برای بیماران سراسر گیلان در مرکز قلب دولتی استان انجام شود، با تعطیلی آنژیوپلاستی در بیمارستان حشمت ماهیانه حدود 600 بیمار جهت آنژیوپلاستی ناگزیر به مراجعه به بیمارستان های خصوصی خواهند شد. از آن جایی که هزینه آنژیوپلاستی برای بیمار با توجه به شرایط آن از 10 تا 20 میلیون تومان متغییر است، با فرض در نظرگرفتن میانگین آن و در صورت تعطیلی بخش آنژیوپلاستی یا محدود کردن انجام آن در بیمارستان دکتر حشمت، ماهیانه حدود 9 میلیارد تومان به سوی بیمارستان های خصوصی سرازیر خواهد شد.
از سویی بیماران عوض پرداخت هزینه آنژیوپلاستی با نرخ دولتی مجبور به پرداخت میلیون ها تومان در بخش خصوصی خواهند شد.
از این جهت جا دارد مسئولان ذیربط که ادعای تدین و پایبندی به آرمان های انقلاب اسلامی دارند، شرایط لازم را طوری فراهم نمایند تا تمامی بیماران کاندیدای آنژیوپلاستی که اکثر آنها را محرومین و اقشار متوسط جامعه تشکیل می دهند درصورت تمایل بتوانند در بیمارستان دکتر حشمت با تعرفه دولتی پذیرش شوند.
گفتنی است درحال حاضر اکثر پزشکان دارای فلوشیپ اینترونشن قلب که در بیمارستان های خصوصی گیلان فعال هستند از شاغلین بیمارستان حشمت نیز محسوب می گردند که باید دید در ماه های اخیر چه عملکردی در بیمارستان حشمت داشته اند.
با عرض سلام و ادب
زمانیکه جراحی قلب در سال 75 در بیمارستان حشمت راه اندازی گردید خیلی از مشکلات از دوش بیماران قلبی برداشته شد . یعنی بیماران قلبی با آمبولانس مینی بوس به بیمارستان شهید رجایی می رفتند و کنار خیابان منتظر می ماندند تا شاید نوبشان بشود چه بسا افرادی که حق زندگی داشتند در این گیرودار فوت می کردند . در زمان دکتر انوش برزیگر بیمارستان حشمت با مدیریت برزین میرزاجانی و دکترسید حسن میری به اوج خود رسید در حدی که نه تنها دومین بیمارستان فوق تخصصی قلب گردید بلکه استان های همجوار خود را تحت پوشش قرار داد و این در حالی بود که جراحان قلب از یک نفر به 5نفر افزایش یافت . بیمارستان حشمت دارای بهترین و بروزترین تجهیزات آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی و... نصب گردید و همین بیمارستان بهترین بیمارستان ایران بود این نقص در کجا باید دید حرص و طمع ویا عدم مدیریت در سطح خرد وکلان .!!!!! والسلام
نظر دهید - پسندیدم 8