گیلان آنلاین: اعلام نیاز گروه ها در خصوص جذب عضو جدید یک تا دو نوبت در سال انجام می گردد، اما با این حال به طرز مشکوکی تا کنون هیچگاه در خصوص جذب در رشته اکوکاردیوگرافی اقدامی صورت نگرفته است به طوری که این شائبه پیش می آید که اساساً دانشگاه علوم پزشکی گیلان، این رشته فوق تخصصی را به رسمیت نمی شناسد!
گیلان آنلاین: با وجود اینکه در چند سال گذشته از سوی مسئولان ذی ربط در وزارت بهداشت، بر لزوم جذب اعضای هیئت علمی در رشته اکوکاردیوگرافی در گیلان تاکید شده است، گیلان تاکنون اقدام به جذب فلوشیپ های این رشته نکرده است.
در حال حاضر گروه قلب گیلان در هر یک از رشته های اینترونشن قلب، الکتروفیزیولوژی قلب، و تخصص جنرال قلب دارای چندین عضو هیئت علمی آزمایشی و رسمی می باشد اما در رشته اکوکاردیوگرافی حتی یک عضو رسمی نیز ندارد!
این در حالی است که در چند سال گذشته چند فوق تخصص قلب که دارای مدرک فلوشیپ اکوکاردیوگرافی نیز می باشند، در گیلان حضور دارند، اما جذب آزمایشی یا رسمی آنها صورت نگرفته است.
در حال حاضر وزارت بهداشت طی مکاتبه ای با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، از آنها خواست تا نسبت به اعلام نیاز گروه های هیئت علمی خود اقدام نمایند. اعلام نیاز گروه ها در خصوص جذب عضو جدید یک تا دو نوبت در سال انجام می گردد، اما با این حال به طرز مشکوکی تا کنون هیچگاه در خصوص جذب در رشته اکوکاردیوگرافی اقدامی صورت نگرفته است به طوری که این شائبه پیش می آید که اساساً دانشگاه علوم پزشکی گیلان، این رشته فوق تخصصی را به رسمیت نمی شناسد!
باید منتظر ماند و دید که این دانشگاه در دوره ریاست جدید، در این خصوص تغییر رویه خواهد داد یا همچنان جهت جذب متخصصین در این رشته، در عین ناباوری اعلام نیاز نخواهد کرد.
نظرات شما:
اساتید محترم اکوکاردیولوژیست را همه میشناسیم،با تمام کارشکنی ها و بی رحم ها،تنها انگیزه شان از کار در بیمارستان،صرفا فعالیت آموزشی و خدمت رسانی به بهترین شکل به بیماران است.
حالا فکر کنیم اگر واقعا دانشگاه نیازی به آنها ندارد،پس میتوانند در بیمارستان حضور نداشته باشند آن وقت آیا این نور چشمی ها و یا اساتید سایر شاخه ها میتوانند جوابگوی نیاز مردم باشند!!!!کدام جراح قلب بدون اکو مری به بیماران دریچه ای یا مادرزادی دست میزند؟!کدام جراح قلب میتواند با خیال راحت عمل قلب باز انجام دهد و مطمئن باشد که هیچ نقص ساختاری قلب،مورد غفلت واقع نشده،آنهم در بیمارستانی که بخش اصلی اکو را در آن رزیدنت سال 2 بدون نظارت و با آن همه ضعف امکانات انجام میدهد!!!!
آیا اساتید اینترونشن میتوانند به شیوه قانونی،بدون اکو مری ،اقدام به والووپلاستی یا بستن نقایص مادرزادی کنند؟!
آیا نیمه شب یا هر زمان دیگری اگر بیمار دایسکشن آئورت مراجعه کند سریعترین،معتبرترین و در دسترسترین راه انجام اکو مری نیست؟!بغیر از اساتید اکو ،چه کسی این توانایی را دارد؟!
در حالت عادی،رزیدنتها فقط بصورت موظفی در بخش آنژیوگرافی ویا الکتروفیزیولوژی حاضر میشوند،ولی روتیشن اکویی وجود ندارد ولی با این حال همیشه تعدادی رزیدنت در حال آموزش در اتاق اکوهستند،آن هم کاملا داوطلبانه و بدون فشار و استرس و در جوی کاملا آموزشی و محترمانه!!
آیا با این وجود باز هم نیازی به اکوکاردیولوژیست نیست!!!!اگر این اساتید نباشند،جواب مردم را چه می دهید؟!شما که قادر به انجام فعالیت آنها نیستید،آیا همه را اعزام میکنید؟!یا بیمار مورد غفلت قرار میگیرد؟!
پس آنوقت باید دربیمارستان را ببندید چون دیگر آنجا فرقی با بیمارستان معمولی و بدون امکانات در شهرستانها نمیکند
با سلام
باید ملاک جذب رو از ریاست محترم دانشگاه و معاون آموزشیشون بپرسید! !!!وگرنه از نظر ما،واضحه که نیاز به اکو کاردیولوژیست هست!!!!فکر اینکه یه دانشگاه که هر سال چند فارغ التحصیل قلب داره،اکوکاردیولوژیست نداشته باشه ،خنده داره!!!!همین الانش هم اگه اساتید اکو نباشن ،بیمارستان کلی دچار مشکل میشه،بخش جراحی قلب و خیلی از اینترونشن ها دچار مشکل شدید و جدی میشه!!!این که خیلی واضحه !!!!
در گزارش بازرسان وزارت بهدلشت ، درمان و آموزش پزشكي از بيمارستان حشمت در سال ١٣٨٨ نياز مبرم دانشگاه و بيمارستان به فلوشيپ اكوكاديوگرافي صريحا ذكر گرديده است. جاي تعجب است كه بعد از گذشت قريب به ٧ سال از آن تاريخ، اعلام نياز در اين مورد انجام نگرفته و به جاي آن دانشگاه در حال جذب دو متخصص قلب در كنار چندين متخصص ديگر در كادر هيأت علمي است و مراحل جذب در حال اتمام است !!آيا دليل آن جز اين است كه فلوشيپ هاي اكوكارديوگرافي كه هم اكنون در بيمارستان حشمت مشغول بكارند همواره نگاهي از روي نقد به معضلات داشته و در مقابل تخلفات و بي عدالتي ها سكوت نكرده اند !؟ اين در حالي است كه يكي از آنها فرزند شهيد بوده و حدود ١٢ سال در اين دانشگاه مشغول بكارست و هم از لحاظ نياز مبرم دانشگاه به رشته فوق تخصصي وي و هم طبق بند ج ماده ٤٤ قانون استخدام كشوري در اولويت جذب قرار دارد !!
نهاد هاي نظارتي كجاييد؟ سكوت در مفابل اين همه ظلم و بي عدالتي تا به كي !!؟؟
نظر شما:
ادعای تکان دهنده نماینده لاهیجان درباره بیمارستان دکتر حشمت رشت چه بود؟ / وظیفه نهادهای نظارتی استان چیست؟
مسئولان گیلان با پذیرش یک نخبه علمی کشوری مخالفت کردند
نگاه ها در انتظار عکس العمل ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان به رفتارهای تبعیض آمیز در گروه قلب