گیلان آنلاین: در صورتی که ادعای این عضو کمیسیون بهداشت مجلس در خصوص بیمارستان حشمت صحت داشته باشد، باید پرسید که اساساً نهادهای نظارتی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان که شان نزول آنها برخورد با چنین مفاسدی است، تاکنون در این خصوص چه کرده اند؟ و دیگر نمایندگان مجلس که نظارت بر دستگاه های اجرایی مهمترین وظیفه آنها در استان ها است، چرا معمولاً سکوت و بی تفاوتی در پیش می گیرند؟! و اساساً نقش هدایتگرانه دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی در اینگونه موارد چگونه است؟
گیلان آنلاین: هدایت بیماران از مراکز درمانی دولتی به مراکز خصوصی یکی از مجرمانه ترین تخلفات در مراکز درمانی محسوب می گردد. در حالت عادی بخشی از بیماران، مراکز خصوصی و بخشی نیز مراکز دولتی را جهت تشخیص و درمان بیماری خود انتخاب می کنند و در هر صورت بیماران با انتخاب آگاهانه خود جهت مراجعه به یکی از این دو بخش تصمیم می گیرند. اما وقتی بیمار دردمند و همراهان مضطرب او در مراکز دولتی حضور می یابند، زمینه ی اینکه با تحریک برخی از عوامل و پرسنل متخلف دچار تردید شده و قید بستری و یا ادامه درمان در آن مراکز را بزنند و به مراکز خصوصی مراجعه نمایند، بسیار فراهم است.
هزینه درمان و به تبع آن حق الزحمه کادر درمانی در بخش خصوصی ده ها برابر بیشتر از بخش دولتی است و همین امر موجب شده تا یکی از مهمترین وظایف نهادهای نظارتی، نظارت دقیق و جدی بر عملکرد مسئولان ذی ربط در مرکز دولتی، در جهت جلوگیری از هدایت بیماران به بخش خصوصی باشد.
هر چند اکثریت کادر درمانی و پرسنل اداری و خدماتی مراکز دولتی را انسان های شریف و مومن تشکیل می دهند، اما وجود تعداد انگشت شمار متخلفین در بیمارستان ها، معضلات بسیاری را به وجود خواهد آورد.
دکتر نیکفر نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی پنجشنبه شب در گفت و گوی ویژه خبری شبکه باران حضور یافت و به بیان مسایلی در خصوص استان پرداخت.
این عضو کمیسیون بهداشت مجلس در این برنامه گفت: «در حال جذب دو کاردیولوژیست جنرال هستند در حالی که چند فلوشیپ و فوق تخصص برای جذب در هیئت علمی آمادگی دارند».
این پزشک عمومی در ادامه در اظهاراتی بی سابقه و تکان دهنده در خصوص بیمارستان حشمت مدعی شد: « برخی بیماران را از این بیمارستان به بیرون هدایت می کنند.»
این ادعای نیکفر در شرایطی صورت گرفته که بیمارستان حشمت به عنوان مرکز قلب استان، یکی از بزرگترین بیمارستان های دولتی استان محسوب می گردد و اقدامات جراحی و دیگر اقدامات مختلف تشخیصی و درمانی آن از اقدامات پر هزینه محسوب می گردد. به عنوان مثال خدماتی که در بخش قلب بیمارستان حشمت با بیست هزار تومان انجام می گردد، همان اقدام در بخش خصوصی با سیصدهزار تومان انجام می شود، یا خدماتی که در بیمارستان حشمت با یک میلیون تومان انجام می شود در بخش خصوصی با بیست میلیون تومان انجام می شود. بنابراین این شرایط زمینه را جهت اقدامات غیر قانونی متخلفان انگشت شمار احتمالی فراهم می کند، که نماینده لاهیجان مدعی آن است.
در صورتی که ادعای این عضو کمیسیون بهداشت مجلس در خصوص بیمارستان حشمت صحت داشته باشد، باید پرسید که اساساً نهادهای نظارتی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان که شان نزول آنها برخورد با چنین مفاسدی است، تاکنون در این خصوص چه کرده اند؟ و دیگر نمایندگان مجلس که نظارت بر دستگاه های اجرایی مهمترین وظیفه آنها در استان ها است، چرا معمولاً سکوت و بی تفاوتی در پیش می گیرند؟! و اساساً نقش هدایتگرانه دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی در اینگونه موارد چگونه است؟
یکی از مقامات نظارتی استان در این خصوص به گیلان آنلاین گفت:
« مسئول پذیرش بخش آنژیوگرافی بیمارستان حشمت رشت، منشی یکی از متخصصین مشهور قلب در بخش خصوصی است، که اتفاقاً این متخصص از مسئولان ارشد دانشگاه نیز می باشد. حضور منشی یک متخصص فعال در بخش خصوصی در چنین جایگاهی در بخش دولتی، زمینه بروز مشکلاتی را فراهم می کند و در اولین فرصت باید با عوامل برقراری اینگونه روابط برخوردهای لازم صورت گیرد.»
قطعاً کسانی که از هر راهی به دنبال کسب درآمدهای نجومی و چند میلیاردی ماهیانه هستند، در این زمینه و از برقراری روابط این چنینی بین مراکز خصوصی و دولتی استقبال می کنند. از این جهت نهادهای نظارتی و امنیتی استان باید بیش از پیش هوشیار بوده و زمینه های بروز فساد را با قدرت برچیده و با عوامل ایجاد آن برخورد نمایند.
نظرات شما:
تخلفات در بيمارستان حشمت يكي دو تا نيست !! حال كه مسوولين رسيدگي به مفسده هاي بي شمار در حشمت در خوابند يا خود را به خواب زده اند ، از شما دست اندكاران شجاع سايت انتظارست كه بر حسب تكليف الهي در رابطه با فريضه نهي از منكر، هر چه بيشتر به اين موارد بپردازيد . فساد و تباهي در هر سه حوزه درماني ، آموزشي و تحقيقاتي اين مركز رخنه كرده است ! !آقاي رييس دانشگاه، اطلاع نداريد يا اطلاع داريد و برخورد نميكنيد !؟
یعنی تا حالا نمی دونستید؟؟؟اوضاع خیلی بدتر از این حرفهاست. بیچاره مردم!!!
همانطوریکه مستحضر هستید شاید مشکلات در حد ریاست باشد ولی ببینیم در مدیریت کلان چه اتفاقی افتاده است .وضعیت فعلی دانشگاه را مشاهده بفرمائید از هیئت های علمی گرفته پرسنل معوقات سر سام آور شده . با افزایش جذب حدود 4000 زیاد توسط چه کسانی صورت گرفته است . آیا سیاسیونیکه به امور اشراف دارند چند تا سفارشی دارند متاسفانه عزیزان ما فقر مدیریتی در استان داریم واین مشکلات در حد مدیریت جز نیست . حالا باید دید این نمایندگان استان برای گیلان چه کرده اند و در کجا قضیه دخالت دارند . وباید سئوال شود آقای نماینده عزیز چرا ازمتولیان دانشگاه سئوال نمی فرمائید چرا حقوق همین قشر که شما می گوئید آسیب پذیر چند ماه است که با تاخیر 2الی 5روزه واریز می گردد. و تمام معوقات کماکان باقی مانده . بجای گفتنها برید برای استان تامین اعتبار بکنید و دانشگاه را از بحران نجات بدهید زمانی که پول نباشد شکم بعضی از پزشکان طماع باید سیر شود تابتوانند سهامهای میلیاردی خریداری کنند. والسلام
بار الها! تو شاهدی که مسئولین با بی تفاوتی به وظیفه خود عمل نمیکنند و معدود منتقدین یا به شدت سرکوب شده و یا به حاشیه رانده شدهاند. خدایا! با دست توانایت ستم را ریشه کن کن و به فریاد مردم رنجکشیده و دردمندی برس که زبان اعتراض ندارند و آنان را پناهی جز تو نبوده و نیست.
ان شاءالله روزی همه گیلان یکدل و همنوا برای آبادانی تلاش کنند نه زدن جیب همسایه
بايد رئيس بيمارستان كسي انتخاب بشود كه شجاعت لازمه براي برخورد با اين مفسده هاي بزرگ را داشته باشد . اگر رياست فعلي بيمارستان اين شجاعت را در خود نميبيند لا اقل استعفا بدهند . چرا در عين آگاهي به اين تخلفات، سكوت ميكنند ؟! آيا از خداوند بايد بترسيم يا از بنده خدا !!؟؟؟؟
نظر شما:
مسئولان گیلان با پذیرش یک نخبه علمی کشوری مخالفت کردند
نگاه ها در انتظار عکس العمل ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان به رفتارهای تبعیض آمیز در گروه قلب
در گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی گیلان چه می گذرد؟
اقدام تبعیض آمیز در دانشگاه علوم پزشکی گیلان/ پایمال شدن حق برخی از پزشکان نخبه